10.5.06

Ruu (klo 14:38):

Täysperävaunullinen rekka?

Äippä sanoo minua täysperävaunulliseksi rekaksi. Kuulemma samalta näyttää kun painatan menemään pitkin ryteikköä ja vesakkoa. En tiedä rekan ominaisuuksista, mutta mun mielestä on ainakin ihan parasta vetää hanat auki ja kaahata ihan matalana, silmät viiruina pitkin metsänpohjaa...

Äipän kengistä kasvaa nakkeja. Siellä missä äippä on kulkenut, löytyy aina nakinpaloja, yleensä pitkin metsää. Onneksi hoksasin homman aika nopeasti, tarkistelen äipän jalanjälkiä nykyään vähän väliä. Kaiken varalta käyn välillä puraisemassa kengänkantaa jos niitä nakkeja tulisi sieltä enemmän. Yleensä siitä vaan alkaa hirveä molina ja sättiminen, joten taidan painottaa tuon kenkienpureskelun jatkossa päiväsaikaan kun kukaan ei ole näkemässä.

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

Heippa!

Riiakin pääsi vihdoin kokeilemaan jäljestyksen saloja, ja täytyy kyllä todeta että pitkä on tie jos siitä aikoo jälkikoiran vääntää ;-) Ei oikein tuo keskittymiskyky riitä ja kiire on niin hirmuinen että hyvä jos joka viidennen makkaran edes huomaa. Sofi ja Shady myös pöhelsivät menemään innoissaan mutta vähemmän hyvällä tarkkuudella, jäljellä sentään pysyttiin enimmän aikaa eikä eksytty.

Mutta haku Riialta luonnistuukin paremmin. Motivaatio on valtaisa, vielä kun saisi hukattua sen ylimääräisen energian ennen treeniä johonkin ettei mene ihan kaahotukseksi. No, kaipa se siitä rauhottuu kun taas muistaa mitä siellä liivit päällä metsässä oltiinkaan tekemässä :-) Riiasta tulee rullakoira. Vähän tässä ohjaajan omnaisuudessakin jänskättää että osaanko opettaa sitä, kun on nuo muut tehty kaikki haukkuviksi. Täytyy avartaa kokemusmaailmaa ja ottaa uusia haasteita nääs ;-)

12 toukokuuta, 2006 15:39  
Anonymous Anonyymi kommentoi...

Tuntuu muuten siltä että Ruullekin saattaisi tuo haku sopia paremmin. Se kun rakastaa kaikkia ihmisiä ja kova vimma on päästä kenen tahansa vieraankin luokse. Kokeillaan nyt tuota jälkeä ensin jonkin aikaa, ehtiihän sitä sitten vielä vaihtaakin :)

Ruu sitten lähtee Forssan kesäkuiseen näyttelyyn myös, siellä nähdään!

- suski

14 toukokuuta, 2006 23:03  

Lähetä kommentti

<< Ruun blogiin