9.6.06

Ruu (klo 10:33):

Pirkanmaan vesistöjen tila

Tässä eräänä kauniina päivänä hölkkäilin kaikessa rauhassa pellonlaitaa kauniissa perushämäläisessä järvimaisemassa, kun äkkiä huomasin joutuneeni etäälle muusta seurueestani. Minua jo huudeltiin huolestuneena takaisin, joten pinkaisin vauhtiin. Tie tyssäsi yllättäen isoon ojan ja jokipahasen sekamuotoon, ja toppasin juoksuni viime tingassa sen rantapenkereelle. Mittailin hetken etäisyyksiä ja rohkaisin mieleni, kyllä tuosta yli pääsee hyppäämällä, olenhan voimani tunnossa oleva collienuorikko!

Vaan ilmalento jäi lyhyeksi, turskahdin kuonolleni vastapenkereeseen, korvia myöten liejuun. Aromikkaan kokemukseni jälkeen nostankin esiin kysymyksen Pirkanmaan vesistöjen tilasta: onko laitaa että pahaa-aavistamaton collikka voi näin vain mudata itsensä viattomassa laskujoessa? Pitääkö kukaan huolta uimavesiemme kunnosta? Tällaisen maailmanko jätämme jälkipolvillemme?

Terveisin tuohtunut veronmaksaja joka joutui tahtomattaan kylpemään tunnin verran vielä omassa pesuhuoneessa luontoretken jälkeen

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

No jopas on teillä siellä Pirkanmaalla vesistöasiat huonolla mallilla :-/ Ei voi kun kauhistella moista meinikiä. Siis ei edes tälläiset atleettiset nuoret lassiet selviydy pienestä lipsahduksesta ilman mutakylkpyä...

Hyvä puoli asiassa on se ettei sattunut moinen kömmähdys puoltoista viikkoa myöhemmin näyttelyn alla, nytpähän tuli hoidettua tuo pesupuoli kuntoon ajoissa ;-) Ja niinhän sitä sanotaan että mutakylpy on sitä fiineintä laatua kauneuden hoitoa, saas nähdä auttoiko ;-)

Terveisiä ja myöhästyneitä synttäri-onnituksia vaan siskolta, jonka mielestä sä näytät parhaalta just noin!

yours truly, Riia.

09 kesäkuuta, 2006 20:49  

Lähetä kommentti

<< Ruun blogiin