23.1.07

Ruu (klo 22:23):

Puupalikoiden hukkakäyttöä

Nämä ihmiset ovat omituisia. Niiden käsitys puunkäytöstä on vääristynyt ja erheellinen. Ne tuikkaavat vallan mainioita järsintä- ja leikkimispalikoita tuleen! Enkä edes kehtaa ääneen sanoa että tämän lystin vieressä ne vielä luttaavat vedellä ja kastelevat turkkinsa. Ei kyllä ole collie-touhua tämä, sanon mina!

Jaahas, toit sitten puita sisälle. Mitäs mennään, vetoa vai piilotusta?


Ai että viet ne sinne perähuoneeseen piiloon? Mutta sehän on tosi helppo, mä löydän ne heti...


No en mä niitä kyllä tuolta hae, miksi sä nyt puita tuonne haluat tunkea? Ei ne mene edes kunnolla piiloon. Jukka - hätiin! Ei tästä tule nyt mitään.


Mitä sulla siinä, joko sä nyt kaivoit makupalat esille... Hei, nää on pieniä puutikkuja jotka haiseekin pahalle. En hae näitä. Enkä varsinkaan syö. Enkä ole mitään puhunut vanhoista joten et varmaan tuikkaa mua niillä silmäänkään.


Ai että ei sellaiseen käyttöön lainkaan. Ootko nyt ihan varma, eihän noin pienillä kepeillä voi leikkiäkään? Ootko muistanut käydä haukkaamassa raikasta happea viime aikoina vai mikä on?


Hei, en mä nyt tosissani, ei niitä nyt tarvi tuleen tuikata! Ai miten niin oli tarkoituskin....?


Jelp... äipältä on lähtenyt järki. SE POLTTAA PUUTA!


Noo, tulihan se äippä järkiinsä lopulta ja kaivoi mulle pakastinkaapista poronlihaa. Kuulemma nyt kun oon lihotusdieetillä (JES!) niin saan tällaisia herkkupaloja missä on rasvareunat ja kaikki mukana. Lurpsista...


Toim huom. Ruu painaa 17.3 kiloa!!! - enää 700g tavoitteesta (lähtö 15.2kg) ja ylikin mennään ennen kuin lopetetaan.