19.7.05

suski (klo 18:20):

Alkuko hankalaa - kissanviikset!

Aivan mahdottoman reipas pentu tämä Ruu.

Ekana yönä ei itkenyt ollenkaan, pari kertaa se tuhahteli ja haki nukkumapaikkaa, mutta pötkötteli heti kärkeen kuusi tuntia käymättä pissalla välillä...! Taisi olla sen verran jännitystä päällä että nestettäkin haihtui enemmän. Nyt toisena yönä se sitten heräsikin puoli neljältä pissalle kun puoli kakstoista oltiin menty nukkumaan. Ei alettu yöllä leikkiä sen kanssa niin se hetken järsi pyyhettä (annoin sille muka pediksi) ja nukahti sitten uudestaan. Ulkona se pissaa heti, on selvästi tajunnut mikä on homman nimi. Sisällä tosin tekee ihan yhtä reippaasti lammikoita, eikä ole vasta kuin kerran osunut paperille. Kehuttiin siitä kyllä kovasti, mutta jostain syystä paljas lattia tuntuu sen mielestä paremmalta paikalta.

Makkarissa se pentele ei halunnut nukkua missään tarjolla olevista petipaikoista, mäkin kun vaivalla tein sille oman pedin vaahtomuovista ja vahakankaasta. Ruu tuhahti ja kiersi huoneen toiselle puolelle ja pisti parkkiin seinän viereen, jäiselle kivilattialle ikkunan alle, aikamoinen jääkäri. Päivällä se nukkuu mielellään keittiössä, eikä kyllä häiriinny mistään äänistä.

Ruu punnittiin 7 viikon ja yhden päivän ikäisenä, keittiövaaka heilahteli 3750 gramman molemmin puolin. Säkä on suurinpiirtein 25cm, sillä Ruu mahtuu juuri ja juuri seisomaan keittiöntuolin jalkojen poikkipinnan alla ruokakupilla syödessään, ja pinna on tuolla korkeudella. Säkää en tuolta vempulalta kyllä vielä kykenisi mittaamaan...