21.7.05

suski (klo 21:12):

Ensimmäinen kyläpaikka

Kyllä taitaa olla Ruu nyt ihmeissään. Ensimmäinen kyläpaikka missä käytiin oli omakotitalon rakennustyömaa tuossa viiden minuutin automatkan päässä. Ja voi pojat että meillä oli hauskaa!

Ruu söi hiekkaa, kaivoi kuoppia santa pöllyten, etsi maasta aarteita - pahvinpaloja, laastinmuruja, pieniä kiviä. Äippä juoksi perässä noukkien tupakantumppeja, saumausaineen tippoja ja kuivuneita maalikokkareita. Ja se pakkausmuovi! Teipinpäästä kun nappasi kiinni ja veti, se puolen kuution kokoinen muovipilvi tuli perässä, ratkiriemukasta! Sisällä oli kylmä betoni jolla oli hyvä ottaa nokoset, vaikka sitten Ruu ottikin päänalusekseen imurinsuulakkeen ;)

Pöhkö pentu pisti nenänsä kahviin. Kahvimuki oli liian matalalla, ja Ruun kuono oli siellä alta aikayksikön. Taisi maitokahvi olla hyvää kun piti hirmuisella räpistelyllä päästä maistamaan lisää, tosin sellaista mahdollisuutta ei enää suotu.

Ja automatkakin meni hienosti. Ensimmäiset kaksi minuuttia Ruu seisoi takatassuillaan ja inisi, sitten se jo nukahtikin farmarin takakonttiin. Isosisko ei tällä kertaa ollut mukana, sillä autossa vinkumisesta olisi saattanut tulla jopa tukkapöllyä. Mutta nyt meni tosi hienosti!