16.4.07

suski (klo 22:43):

Lisää kotieläimiä?

Perjantaina Häntä pystyyn -TV-ohjelmassa esiteltiin kani joka etsi uutta kotia. Meillä alkoi heti hirmuinen debatti: Ruu hihkaisi ensimmäisenä että tuollainen pupuhan olisi mainio seuralainen! Kisse tajusi heti kuvion ja haki lemmikkipupunsa ja näytti sen märäksi lutattuja korvia: kyllä jokainen kani osaa arvostaa NÄIN hyvää huolenpitoa.




Innostunut Ruu sai lisää vettä myllyynsä ja alkoi vuolaasti kuvailla kuinka hienoa olisi kuinka kania voisi pyörittää käpälällä kuin Ruun omaa punaista palloa. Ruun ilme oli näkemisen arvoinen kun kerroin että todennäköisesti kanistakin vierähtelisi sillä kurin herkkupapanoita, aivan kuten motivaatiopallosta. Ruun mielestä tuollaista ei tapahdu kuin elokuvissa...











Pitkälle tummenevaan iltaan, kun peipot kävivät yöpuulle ja naapuruston vanhat pihakoirat paneutuivat aitauksissaan makuulle, jatkui tuvan hämärässä vielä sitkeä turina siitä voidaanko meille ottaa kani ja miksi muka ei.

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

IHANA kuvasarja Kissestä ja pupusta! Tulee ihan mieleen Riian pentujen hoivailu tuossa taustalla, Kisse onkin näköjään periyttänyt vahvasti itseään kun on sama väritys ja yhtä hienot suippokorvat molemmilla ;-)

28 huhtikuuta, 2007 21:15  

Lähetä kommentti

<< Ruun blogiin