20.12.06

suski (klo 21:38):

Leikkiinkutsu

Ruun kuvastossa on uusia kuvia laskevan auringon metsästä, takapihalta.


Karvalasten leikkiä parhaimmillaan! Kotimetsä alkaa tuntua oikeasti kotoisalta ja leikki maistuu heti ulos ovesta päästessä.

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

Moi!

Mielettömän hienoja kuvia! Teillä on ihanat lähimaastot siellä, kateeksi käy! Ruu näyttää hyvältä vaikka laiha se tietty on, ja on se tosiaan tummunut selvästi.

Ne silmäkulmakuvat sitten. Niin kuin sanoit niin päällepäin ei näytä kovin pahalta (ainakaan enää). Tiedän collieita joilla ei ole ikinä juuri tuon tummempi pigmentti ja se niille "normaalia". Mutta uskon että se Ruulla vielä tummuu kun ärsytys jää pois. Olisi kiva nähdä livenä niin voisi verrata vaikka Sofin kanssa.

Toivottavasti selvisitte nyt tälläerää näistä kaikenkarvaisista vaivoista ja saatte viettää huolettoman ja rauhallisen joulun. Soitellaan tässä vielä ja katsotaan jos ehtisin käymään joku päivä nyt kun on vapaita jos teille sopii..? vois tehdä vaikka jäljetkin jos lumitilanne pysyy näin "hyvänä" ;-) Me kun ollaan Riiankin kanssa nyt innostuttu jäljestämään kun täytyy käyttää hyväksi kesäkelit niin kauan kuin niitä riittää :-)

kuulemisiin, ja hyvää joulua sinne koko porukalle!!

Johanna

21 joulukuuta, 2006 10:25  

Lähetä kommentti

<< Ruun blogiin