30.12.07

suski (klo 19:34):

Pummi

Tänä jouluna Ruu oppi pummiksi. Koko joulunaika alkoi kummallisesti kun ensin koko yö paistettiin kinkkua. Ruu kävi raportoimassa mittarilukemia äipälle tunnin välein: mitä pidempi vikinä sen kypsempi kinkku. Nukkuminen kävi aika ohkaisesti...

Ruu sai pari kertaa ruoan jälkeen kinkunreunat kuppiinsa ja metsästi koko joulun lattialta herkkumurusia. Nyt joulun jälkeen se on tullut jokaiselle aterialle päivystämään, tarkistamaan lattiat ja kaiken varalta kuppinsa myös. Pitkäänpä tuo kestikin, ennen kuin kehitti pahan tapansa, noinkin ahne karvakuono!

Massu täynnä kinkkua onkin hyvä oikaista sohvaan. Sohvapaikan haltijasta on ollut hieman keskustelua. Ruu nukkuu päivänsä ja ison osan öistään sohvalla, mutta iltaisin sohvalle olisi muitakin käyttäjiä. Isäntä otti ja oikaisi itsensä Ruun viereen niin että molemmilla oli varsin ahdasta, ja kesti tunnin ennen kuin Ruu antoi periksi ja siirtyi jalkopäähän. Sen jälkeen Ruu on lähtenyt itse ilman väsytystä :)


Jouluna Ruulla oli seurana sheltti Nana, puolitoistavuotias suloinen ja energinen napero. Ruu suhtautui pieneen hyvin hämmentyneenä, sillä ei ole koskaan aiemmin ollut leikkitoverina itseään nuorempia ja pienempiä. Nana yritti kaikkensa saadakseen Ruun villiintymään, mutta "hienostunut" 2,5-vuotias collieneitimme sipsutteli ja heilutteli häntäänsä ja kumartui leikkiasentoon, muttei lähtenyt juoksemaan talossa sisällä :)

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

Ai teilläkin sohvapaikka on katoava luonnonvara ;-) Näyttää olleen kuonolaisilla oikein mukava joulu. Terkkuja kaikille!

t.Johanna & lauma

08 tammikuuta, 2008 20:57  

Lähetä kommentti

<< Ruun blogiin