28.8.05

suski (klo 20:53):

Ruu rokotettavana

Ruu sai ensimmäisen rokotuksena (neloisrokotteen) 12 vkon ja 5 pvän iässä. Mitään ei huomannut vaikka lääkäri tikkasi piikillä niskaan, kun kuonon edessä oli samaan aikaan kourallinen kivan lääkäritädin tarjoamia nappuloita. Rokotuksesta ei tullut minkäänlaisia oireitakaan, ei mennyt maha sekaisin eikä noussut kuume. Isosisko Kisse sai samalla molemmat rokotukset, eikä Kissekään niistä mitään tuumannut. Kisseä tosin hirvitti vähän olla lääkärissä, vaikka parhaansa yritti tsempata.

Rokotuksen ja 13vko-synttärien kunniaksi oltiinkin sunnuntaina Tampereen Lielahdessa "messuilla" (kahden naapuriyrityksen jokavuotiset kesäkemut), jossa oli väkeä aivan pipona. Välillä piti Ruu nostaa syliin kun tungosta oli ihan kylkituntumaksi asti. Olisi siinä pieni pentu jäänyt muuten jalkoihin.

Eikä Ruuta hirvittänyt mikään! Ihmispaljouden lisäksi nähtiin josjonkinmoisia kojuja, makkaranpaistoa ja kahvitarjoilua, trampoliinilla ja pomppulinnassa päättömästi singahtelevia lapsia, ohi kärrättäviä metallirullakoita ja jopa pari vierasta aikuista koiraa, sekä kuunneltiin ämyreistä kaikuvaa juontopuhetta ja musiikkia. Kun pysähdyttiin ihmettelemään touhua ja syömään taskunpohjalta nappuloita, Ruu kyllä alkoi inahdella ja tepsutella eestaas - paikallaanolo tässä paikassa oli jo vähän liikaa. Eihän me tietenkään kauan paikalla oltu, parikymmentä minuuttia vain. Ja jo maittoi taas päiväunet makoisasti!