12.11.05

suski (klo 12:54):

Koipeliinin kommelluksia


Kuvassa Ruu on 5kk ikäinen

Koipeliinin viimeinenkin kulmahammas on vaihtunut! Ikä tarkalleen 5kk 12pv. Vielä toissapäivänä kulmuri nökötti ikenessä kiinni kuin tatti, ei reagoinut sormilla nitkutteluun mitenkään. Eilen illalla se oli mystisesti kadonnut...! Onneksi ei menty suotta nukutukseen kun se noinkin iisisti lopulta irtosi.

Kakru Koipeliini kävi naapurissa. Se viipotti pellolle takapihan portin raosta (tuuli nakkaa veräjän välillä auki haasta), kiersi naapurin pihaan ja bongasi auki olevan takaoven. Hetken päästä kuulin pihalta aamukahvipöytään huutelua kun naapuri hälytti hätiin. Onneksi se ei ollut tehnyt tuhojaan ryvettyneillä tassuillaan, yleensä kun vaaleat matot vetävät kuratassuja mystisesti puoleensa. Aika välitön kaveri tämä koipeliini suippokuono.

Kuonokas on opetellut äklön tavan: se syö omat pökäleensä jos sattuu tulemaan sisälle vahinko. Kai se on siisteyttä - metsässä kun se ei noin tee. Vaan onpa kiva saada pusuja sen jälkeen, hyi yökötys. Muuten Ruu alkaa olla aika sisäsiisti, jos kovin tulee hätä se menee paperille tarpeilleen. Vielä kun tuo isompi hätä saataisiin ajoitettua paremmin lenkkiaikaan...

Ruun strategiset mitat tällä hetkellä: