8.8.05

suski (klo 13:56):

Ruu 10 viikkoa

Ruun virtsatietulehdus alkaa olla ohi. 10 päivän antibioottikuuri on syöty, mutta vieläkin se pissailee tiuhemmin kuin ennen, ja enemmän pelkälle lattialle kuin vielä ennen tulehdusta. Pitäisi varmaan jynssätä lattia vähän tujummilla välineillä niin puhtaaksi hajuista että se taas muistaa mihin sopii pissata. Lisäksi se on kehittänyt uuden tavan: se pissaa ensin lattialle, sitten pyytää ulos. Ei taida pieni olla vielä ihan varma miten tämä juttu nyt menikään ;-)

Ruu on 10vko 1pvän ikäisenä 34cm korkea ja painaa "jonkin verran yli 5kg". Keittiövaaka kun näyttää vain 5kg asti ja Ruun tapauksessa paino on "Err", ja henkilövaaka heittää välillä hyvinkin puolella kilolla tai kilolla, tarkemmin en osaa sanoa. Kasvaa se kuitenkin edelleen...

Tämän hetken huippuharrastus on mätien omenanraakileiden etsiminen pihasta. Itse en ilkeä edes paljain käsin koskea muumiotaudin vaivaamiin homeisiin pudokkaisiin, ja tämä kantaa niitä suussaan kuin mitäkin aarteita. Siinä sitten juostaan kilpaa elokuisen myrskytuulen pudottamien omenoiden perässä kumpainenkin.

JK: sairaslomalla töistä, flunssa vaivaa, kurkku on kuin riivinrauta ja lämpöä hieman. Kotona käkkiessä vain odottaa että pentu taas nukahtaisi päiväunilleen, pihamaalla sitä seisoo verkkarit ja tuulipuku päällekkäin vesisateessa ja odottaa että pentu pissaisi vielä kerran ennen kuin mennään sisälle. Onneksi on vielä kesä.